11 квітня 2025 року здобувачі кафедри біотехнології і мікробіології НУХТ взяли участь у англомовній секції «Food Science and Technology» в рамках 91-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті».
Учасники студентського наукового гуртка «BOITECH» взяли участь у роботі англомовної секції. Так, здобувачка освітнього ступеня «магістр» Марія Проценко представила результати дослідження на тему «Features of intracellular biosynthesis of selenium nanoparticles using yeast Saccharomyces cerevisiae M437». Здобувач освітнього ступеня PhD Павло Голубєв презентував доповідь «Possibilities of using baker's yeast for the biosynthesis of metal nanoparticles». Обидві роботи стосуються біосинтезу наночастинок і вони виконані під керівництвом кандидата біологічних наук, доцента кафедри біотехнології і мікробіології Оксани Скроцької.